Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/home/draftecnl/domains/scaldon.nl/htdocs/www/assets/themes/nature/header.php on line 47

Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/home/draftecnl/domains/scaldon.nl/htdocs/www/assets/themes/nature/header.php on line 59

Diensten

Home » Diensten

Renovatie

Onze kranen, lieren en A-frames zijn stevig opgebouwd uit duurzame componenten. Door intensief gebruik en ruwe omstandigheden heeft ook onze apparatuur onderhoud nodig. SCALDON heeft een goed uitgeruste in-house faciliteit voor kleine reparaties tot volledige renovatie van specifieke kranen, lieren en A-frames. Wij lopen voorop in de nieuwste technologie van hydraulische en elektrische systemen en daardoor kunnen we zowel in elk systeem nieuw leven blazen als nieuwe technologie toevoegen aan gerenoveerde componenten voor een probleemloos gebruik in de komende jaren.

Reserveonderdelen

Voor alle kranen en apparatuur die wij in het verleden hebben geleverd, hebben wij reserveonderdelen op voorraad. Onze diensten reiken verder, want we leveren ook onderdelen en services als u een ander merk kraan gebruikt.. Wat uw verzoek ook is, wij zullen er zo snel mogelijk naar handelen. Als vervanging van reserveonderdelen de begeleiding van een veldingenieur vereist, kunt u vertrouwen op ons toegewijde serviceteam. Ze zijn volledig gecertificeerd voor de olie- en gasindustrie (Bosiet 5A/5C) en voor de windsector (volledig GWO gecertificeerd).

Interventies / inspecties

SCALDON kan u volledig ondersteunen op het gebied van interventies en inspecties in verschillende fasen van uw projecten. We hebben een gespecialiseerd team van getrainde field engineers beschikbaar om te helpen bij onderhoud, testen en inspectie van uw offshore apparatuur. Elk waardevol lid van ons interventieteam brengt zijn eigen expertise, achtergrond en kennis mee. Onze field engineers zijn volledig gecertificeerd voor de olie- en gasindustrie (Bosiet 5A/5C) en voor de windsector zijn zij in het bezit van de complete GWO-certificering.

Loadtesting

Het belasten van hijsapparatuur aan boord van offshore schepen of (vaste) platforms op zee kan ook worden uitgevoerd door ons gespecialiseerde team van field engineers. SCALDON investeert continu in materialen en trainingen van onze field engineers om ervoor te zorgen dat wij u op dit gebied zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Onze field engineers beschikken over alle vereiste certificeringen voor de olie en gas (Bosiet 5A/5C) en volledige GWO certificering voor de windsector. Uiteraard zijn ze voorzien van alle verplichte veiligheidsuitrustingen om de werkzaamheden ter plaatse uit te voeren.